Ексклюзиви
неділя, 16 червня 2019 09:31

Донбас обстріляли з кулеметів, є поранений

Донбас обстріляли з кулеметів, є поранений
Військові знищили одного окупанта. Фото з відкритих джерел.

Унаслідок обстрілів в зоні бойових дій на Донбасі за минулу добу один військовий отримав поранення. Водночас ЗСУ знищили одного окупанта. Про це інформують у штабі Операції об'єднаних сил.

Бойовики 21 раз порушили режим припинення вогню, з них 4 рази із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм. Також були обстріли з озброєння БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксували 13 обстрілів: біля населених пунктів Лебединське, Новотроїцьке, Красногорівка, Водяне, Верхньоторецьке та Піски.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики стріляли біля населених пунктів Станиця Луганська, Новолуганське, Кримське, Зайцеве та Травневе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МЗС відреагували на видачу російських паспортів на Донбасі

Також з початку доби бойовики двічі обстріляли українські позиції біля населеного пункту Водяне і один раз біля Кримського.

Об'єднані сили контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

14 червня бойовики на Донбасі 24 рази порушили режим тиші. З них 6 разів застосували заборонені Мінськими угодами 122 мм артилерію, міномети калібру 120 та 82 мм. Один український військовий поранений.

Противник також цілив з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, повідомляє прес-служба ООС.

Зараз ви читаєте новину «Донбас обстріляли з кулеметів, є поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути