Ексклюзиви
четвер, 17 травня 2018 10:29

Знущаються і грабують: бойовики ДНР благають Кремль прислати інших кураторів

Знущаються і грабують: бойовики ДНР благають Кремль прислати інших кураторів
Бойовики ДНР просят Кремль, аби прислали їм інших кураторів. Фото: Еспресо

Бойовики ДНР просять Кремль прислати їм інших командирів.

Російські кадровики грабують місцевих терористів і знущаються з них, повідомляє Дмитро Тимчук, координатор "Інформаційного спротиву".

"У доповідній записці, підготовленій "військовою контррозвідкою МГБ ДНР" на ім'я російських радників у штабі "1-го АК ДНР", констатується, що кадри з РФ, які надсилаються на ротацію (в основному це стосується командного і інструкторського складу) замість службових питань часто більшу частину часу присвячують вирішенню своїх власних, в т.ч. пов'язаних зі зловживаннями посадовими повноваженнями, банальним розкраданням майна ввірених підрозділів, налагодженням і активною участю в різних контрабандних "потоках".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія не готова об'єднати проросійських бойовиків - Тимчук

На думку "МГБ ДНР", така ситуація різко негативно впливає на морально-психологічний стан особового складу, в першу чергу місцевих бойовиків. Доповідь закінчується проханням до російського командування "більш ретельно підходити до питання кадрового відбору "кандидатів на відправку на Донбас з РФ", - йдеться у повідомленні.

16 травня підрозділи Об'єднаних сил давали відсіч окупантам та вели активну оборону. За даними розвідки, 5 окупантів знищено та 8 поранено.

Зараз ви читаєте новину «Знущаються і грабують: бойовики ДНР благають Кремль прислати інших кураторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути