четвер, 17 травня 2018 07:25

Втрати бойовиків - 5 осіб, в України - 2 загиблих. У зоні бойових дій працювали снайпери і "Гради"

Втрати бойовиків - 5 осіб, в України - 2 загиблих. У зоні бойових дій працювали снайпери і "Гради"
У зоні бойових дій працювали снайпери і "Гради". Фото - UA.News

Минулої доби, 16 травня, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил ускладнилася. Вздовж всієї лінії зіткнення тривали активні бойові дії. Російско-окупаційні війська 66 разів порушили режим припинення вогню, застосовували міномети, артилерію, реактивні системи залпового вогню БМ-21 та установки "Град". Двоє наших захисників загинуло, четверо отримали поранення.

Підрозділи Об'єднаних сил давали відсіч окупантам та вели активну оборону. За даними розвідки, 5 окупантів знищено та 8 поранено, повідомляє прес-центр ООС.

"На Луганському напрямку активні бойові дії тривали в районах населених пунктів Новозванівка та Троїцьке. На застосування противником снайперських пар передові підрозділи наших військ вживали ефективних контрснайперських заходів. На Донецькому напрямку ворог активізувався в районах населених пунктів Луганське, Світлодарськ, Новолуганське, Майорськ. Постійно тривають бойові дії в районі Авдіївської промзони та населеного пункту Опитне. На Маріупольському напрямку ворог активізувався в районах населених пунктів Водяне, Лебединське, Широкине", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вчи історію" - над окупованими територіями скинули листівки

17 травня, обстановка на лінії зіткнення залишається контрольованою. Втрат серед наших захисників немає.

Бойовики хотіли обстріляти позиції українських військових і будинки мирного населення. Розвідники зупинили провокації і забрали у терористів три міномети.

Зараз ви читаєте новину «Втрати бойовиків - 5 осіб, в України - 2 загиблих. У зоні бойових дій працювали снайпери і "Гради"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути