пʼятниця, 17 серпня 2018 11:19

Знищення опорника терористів під Жолобком: Росія лютує

Знищення опорника терористів під Жолобком: Росія лютує
У вибуху на опорнику під Жолобком росіяни звинувачують самих бойовиків ЛНР. Фото з відкритих джерел

У пожежі, під час якої було знищено опорник бойовиків під Жолобком, російські куратори звинуватили самих терористів ЛНР.

Ті провину не визнають і прикриваються легендою про українських диверсантів, написав координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук у Facebook.

"У 2-му АК ЛНР проходить розслідування в зв'язку з вибухами на складі боєприпасів окупантів в районі населеного пункту Жолобок, що відбулися 14 серпня (6 окупантів загинули, не менше 10 поранені, знищені 4 БМП і вантажівка). У штабі 2-го АК заявляють про роботу українських мінометників, в середовищі бойовиків говорять про недотримання заходів безпеки на тлі розпивання самими окупантами на складі спиртних напоїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові знищили опорник бойовиків

Однак російські "радники" при штабі 2-го АК, які беруть участь в розслідуванні події, заявили про "навмисний характер" вибуху і розглядають питання причетності до організації даної НП місцевого комбрига (позивний "Джафар"). При цьому російські офіцери заявляють, що раніше у даного комбрига при перевірках були виявлені серйозні недостачі по паливу і боєприпасів, в зв'язку з чим, на їхню думку, він і міг організувати вибухи для приховування повного масштабу розкрадених матеріально-технічних засобів", - повідомив Тимчук.

Опорний пункт окупантів біля селища Жолобок в Луганській області був підірваний, коли п'яні бойовики спробували підсмажити шашлик біля складу боєприпасів.

Зараз ви читаєте новину «Знищення опорника терористів під Жолобком: Росія лютує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути