Ексклюзиви
пʼятниця, 21 квітня 2023 09:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Знищені домівки й убиті люди: показали фото з наслідками російських атак

Знищені домівки й убиті люди: показали фото з наслідками російських атак
У Бахмуті зруйновано дві багатоповерхівки та вісім приватних будинків. Фото: facebook.com/pavlokyrylenko.donoda

За минулу добу росіяни вбили щонайменше одного жителя Донеччини та поранили ще одного.

На Лисичанському напрямку людина поранена у Зарічному Лиманської громади, повідомив 21 квітня голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко. На Горлівському напрямку цивільний загинув у Часовоярській громаді.

"На Донецькому напрямку зафіксовано поодинокі обстріли старої частини Авдіївки. На Волноваському напрямку у Вугледарській громаді Новоукраїнка обстріляна з "Градів", Богоявленку накрили з артилерії, Пречистівка постраждала від запалювальних боєприпасів", – написав він.

У Бахмуті зруйновано дві багатоповерхівки та вісім приватних будинків. Ще два будинки пошкоджено у Торецькій громаді. Костянтинівка зазнала удару ракетами С-300, там пошкоджено недобудову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія з новою силою вдарила по Херсону: є загиблі й поранені

Донеччина щодня перебуває під вогнем російських окупантів. Позаминулої доби ворог обстріляв 10 населених пунктів області, вбивши та поранивши цивільних. Всього за добу росіяни вбили щонайменше одного жителя Донеччини та поранили ще двох.

На Горлівському напрямку людина загинула у Костянтинівці. У місті, на яке росіяни спрямували чотири ракети С-300 та артилерію, пошкоджено дві двоповерхівки, вісім приватних будинків, вісім автівок, а також школа у Віролюбівці. Два будинки пошкоджено у Торецькій громаді, обстрілів зазнали околиці Часовоярської і Соледарської громад.

Зараз ви читаєте новину «Знищені домівки й убиті люди: показали фото з наслідками російських атак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути