Ексклюзиви
четвер, 20 квітня 2023 10:43

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ з новою силою вдарила ракетами по Донеччині: є жертви

РФ з новою силою вдарила ракетами по Донеччині: є жертви
Атак зазнали міста Авдіївка, Бахмут, Дружківка, Костянтинівка, Часів Яр, селище Велика Новосілка, села Ласточкине, Новодмитрівка, Віролюбівка, Новокалинове. Фото: Нацполіція

Донеччина щодня перебуває під вогнем російських окупантів. Минулої доби ворог обстріляв 10 населених пунктів області, вбивши та поранивши цивільних.

Всього за добу росіяни вбили щонайменше одного жителя Донеччини та поранили ще двох, повідомляв 20 квітня голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"На Волноваському напрямку зафіксовано понад 30 обстрілів Вугледара. Також під вогонь "Градів" потрапила Новоукраїнка. На Донецькому напрямку під обстрілами опинилися Курахове і Гірник Курахівської громади, Новоолександрівка Гродівської ТГ, Мар'їнка, Авдіївка та околиці Очеретинської ТГ", – написав він.

На Горлівському напрямку людина загинула у Костянтинівці. У місті, на яке росіяни спрямували чотири ракети С-300 та артилерію, пошкоджено дві двоповерхівки, вісім приватних будинків, вісім автівок, а також школа у Віролюбівці. Два будинки пошкоджено у Торецькій громаді, обстрілів зазнали околиці Часовоярської і Соледарської громад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія потужно атакувала Херсон з областю: багато поранених

На Лисичанському напрямку зафіксовано поодинокі обстріли Сіверська та громади.

Росіяни вчора завдали авіаційного удару по місту Вовчанськ Харківської області. Пошкоджено два житлові будинки, господарчі споруди та ринок. Під час пошуково-рятувальних робіт на місці авіаційного удару знайшли тіла двох загиблих цивільних: 50-річного чоловіка та 44-річної жінки.

Сталася масштабна пожежа, горіло біля 60 торгових павільйонів. Унаслідок обстрілу подружжя 68-ми та 54-х років зазнали поранення. Допомогу їм надали на місці.

У селі Петропавлівка Куп'янського району внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено щонайменше п'ять житлових будинків, поранення отримала 18-річна дівчина. Її госпіталізували в стані середньої тяжкості.

Внаслідок обстрілу селища Дворічна Куп'янського району було поранено 77-річну жінку.

Зараз ви читаєте новину «РФ з новою силою вдарила ракетами по Донеччині: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути