четвер, 06 грудня 2018 15:24

Жителі окупованої Горлівки жаліються на знущання

Жителі окупованої території розповіли про знущання бойовиків при перетині "кордону". Щоб виїхати до мирної території України, треба простояти в довжелезній черзі.

Виключень немає навіть для людей із малими дітьми, бо в окупантів дорослою вважається дитина старша за один рік, пишуть "Відомості Донбасу".

На українських блокпостах не пропускають автомобілі, в яких сидять більше 5 людей.

Автор: Відомости Донбасу
  Жителі Горлівки жаліються на знущання при перетині блокпостів
Жителі Горлівки жаліються на знущання при перетині блокпостів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як в окупованій Горлівці пройшов "базар наречених": відео

"Із групи, може комусь стане у нагоді. Вчора їхав із Горлівки до Артемівська з дитиною 1 рік і 10 міс. На жодному ДНР-кордоні не пропустили за пільгою, всюди сказали, що до року. Україна, до речі, не пускає легкові машини з більш ніж 5 пасажирами (у мене було 5 дорослих + дитина), сказали що пустили б, якби у всіх прізвища були однаковими, довелося одному переходити пішки", - пишуть у соцмережах жителі окупованого міста у соцмережах.

Друг бойовика Ігоря Гіркіна "Стрєлкова" Михайло Полінков розказав, чому 3 роки назад вбили американця, якій хотів воювати за террорестичні угрупування ДНР і ЛНР.

Зараз ви читаєте новину «Жителі окупованої Горлівки жаліються на знущання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути