четвер, 25 липня 2019 12:26

Жертви війни: 11-річний хлопчик підірвався на російській міні

Жертви війни: 11-річний хлопчик підірвався на російській міні
11-річний хлопчик підірвався на міні. Фото: credo.pro

В окупованій росіянами Хрестівці на Донеччині 11-річний хлопчик підірвався на міні, яку сплутав з запчастиною від велосипеду.

Перед цим він грався у занедбаній будівлі, повідомили співробітники ОБСЄ в своєму звіті.

"Хлопчик розповів, що з предмету вилетіла невелика шпилька, а коли він почув звук, схожий на звук від феєрверку, предмет випав з його рук. Коли цей предмет летів на землю, він почув гучніший підрив, і після того, за його словами, у його ноги влучили осколки та шматки металу", - написано у звіті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки заплатимо за побите війною майно жителів Донбасу

У постраждалого подряпини на обох ногах, а також 2 маленькі сліда через поранення на лівому стегні та великому пальці лівої руки. Коли він прийшов додому, 50-річна бабуся повезла його до лікаря.

19 липня збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл населеного пункту Красногорівка на Донеччині. Внаслідок вибуху гранати ОГ-9 поблизу багатоповерхівки на вулиці Чайковського, 36, поранення отримав 60-річний чоловік. Коли влучила граната, чоловік перебував на городі неподалік будинку.

Зараз ви читаєте новину «Жертви війни: 11-річний хлопчик підірвався на російській міні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути