Ексклюзиви
вівторок, 09 липня 2019 08:43

Зеленський хоче спростити виплату пенсій переселенцям

Зеленський хоче спростити виплату пенсій переселенцям
Президент України Володимир Зеленський запропонував спростити виплату пенсій переселенцям. Фото - LigaNews.net

Президент України Володимир Зеленський запропонував уряду спростити процедуру ідентифікації переселенців для отримання ними пенсій.

Він нагадав, що зараз пенсіонерам-переселенцям дозволено перебувати на окупованій території України не більше 59 днів поспіль. Інакше у них виникнуть проблеми з отриманням пенсії. І запропонував збільшити термін з 59 днів до 1 року, повідомляють Новини Донбасу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будівництво мосту у Станиці Луганській: Зеленський поставив умову бойовикам

"Давайте розширимо можливість людям бути людьми. Ми запропонували термін в 1 рік. Хоча я дуже сподіваюся, що через рік у нас не буде цієї війни", - сказав Зеленський.

Також запропонував спростити процедуру провезення товарів через лінію зіткнення на непідконтрольну територію Донбасу. Каже, повинен бути перелік продуктів, які не можна перевозити. А не навпаки.

Президент України Володимир Зеленський вважає, що жителям окупованого Донецька потрібно дати можливість говорити і заповнювати документи тією мовою, яку вони оберуть.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський хоче спростити виплату пенсій переселенцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути