середа, 14 листопада 2018 01:31

Жебрівський прокоментував результати фейкових виборів на Донбасі

Жебрівський прокоментував результати фейкових виборів на Донбасі
Жебрівський: "Путін обрав білих і пухнастих, тих, хто начебто не воював". Фото: 112

Пасічника і Пушиліна, які "перемогли у виборах" на окупованих територіях Донецької та Луганської областей, призначили на посади через їхню непричетність до бойових дій.

"Сьогодні Путін, влаштовуючи псевдовибори і не допустивши ні в ДНР, ні в ЛНР тих людей, які могли б скласти конкуренцію тому самому Пасічнику або Пушиліну, фактично призначив Пасічника і Пушиліна керівниками", - заявив екс-голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський в ефірі ток-шоу "Пульс" на каналі "112 Україна".

"Зрозуміло, що він обрав білих і пухнастих, тих, хто начебто не воював, не має крові на руках", - зазначив Жебрівський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жебрівський пояснив, навіщо Путіну псевдовибори на Донбасі

У неділю, 11 листопада, у самопроголошених ДНР і ЛНР відбулося "голосування" на "виборах" "глав народних республік" і "депутатів народних рад".

В окремих районах Луганської області "головою" самопроголошеної республіки обрали Леоніда Пасічника. Пасічник – екс-співробітник СБУ, у 2007 році тодішній президент України Віктор Ющенко нагородив його медаллю "за військову службу Україні".

В окремих районах Донецької області повідомили про обрання "головою" самопроголошеної республіки Дениса Пушиліна. За результатами підрахунку 100% бюлетенів він набрав 60,85% голосів.

Україна та її союзники цих виборів не визнають. Президент Петро Порошенко назвав вибори в ЛДНР фейковими і закликав населення не брати в них участі. В ЄС уже засудили "вибори" в ОРДЛО і закликали Росію вплинути на сепаратистів.

Зараз ви читаєте новину «Жебрівський прокоментував результати фейкових виборів на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути