Ексклюзиви
субота, 18 листопада 2017 05:13

Заступник міністра: Україна поверне Донбас в 2018 році

Заступник міністра: Україна поверне Донбас в 2018 році
Гримчак розповів,коли повернеться Донбас. Фото: Громадське радіо

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак пояснив, чому він вважає, що Кремль виведе свої війська з України в наступному році.

"Це інформація, яку я особисто, я це підкреслюю, отримав з декількох джерел, що знаходяться в Москві і за "поребриком". Мені навіть назвали точний термін, коли це станеться. Це березень-квітень", - заявив він в ефірі телеканалу Еспрессо.

При цьому в підкріплення своїх слів замміністра додав, що в Росії відкрито заявляють про відмову фінансувати воєнізовані формування бойовиків Донбасу в 2018 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Стовпи заколосились" - користувачі мережі висміяли ватажка ДНР

За словами Гримчака, відомо також, коли Кремль буде фінансувати терористів "Л/ДНР" - до вересня наступного року. Уже зараз Росія значно скоротила поставки боєприпасів на Донбас.

"Вони відстрілялися і пішли", - сказав заступник міністра.

Нагадаємо, 15 листопада президент Росії Володимир Путін вперше обговорив з ватажками терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" Олександром Захарченко та Ігорем Плотницьким питання обміну полоненими.

Зараз ви читаєте новину «Заступник міністра: Україна поверне Донбас в 2018 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути