Ексклюзиви
пʼятниця, 24 листопада 2017 16:54

Залишили без "кормової бази" - Гримчак пояснив причину конфлікту в Луганську

Залишили без "кормової бази" - Гримчак пояснив причину конфлікту в Луганську
Юрій Гримчак Фото: QHA Агентство Крымские Новости

Заступник міністра у справах АТО Юрій Гримчак вважає, що причиною розбірок в окупованому Луганську стало зменшення "кормової бази".

Про це він заявив в ефірі ток-шоу "Право на владу" на каналі "1+1".

"Шахти зупинилися майже всі, видобуток вугілля падає. Заводи вивезли або порізали. Грошей від Росії отримують усе менше. А запроси залишаються. Тому на полі, де усі вони годувалися, треба когось з'їсти. А кого з'їдять – Плотницького чи Корнета – немає різниці", - вважає Гримчак.

При цьому заступник міністра впевнений, що конфлікт між Ігорем Плотницьким та Ігорем Корнетом не позначиться ані на ситуації на лінії розмежування, ані на майбутньому Донецької та Луганської областей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це буде справжня пастка для України — Портников розповів про можливі сценарії розвитку подій на Донбасі

"Усі події відбувалися на такому "п'ятачку" - хто бував у Луганську, той знає – біля облдержадміністрації. Місто жило своїм життям, ніяких перестрілок там не було. Я вважаю, незалежно від того, що там відбувається, це ніяким чином не позначиться ані на ситуації на лінії розмежування, ані на майбутньому, яке може бути найближчим часом", - зазначив він.

Раніше з'явилсь інформація, що один з головних організаторів збройного перевороту в ЛНР і "права рука" "екс-міністра МВС" ЛНР Ігоря Корнета Сергій Мамлєєв був убитий вчора біля свого будинку.

Зараз ви читаєте новину «Залишили без "кормової бази" - Гримчак пояснив причину конфлікту в Луганську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути