середа, 12 червня 2019 08:55

Загострення на Донбасі: повідомили тривожні новини

Загострення на Донбасі: повідомили тривожні новини
Окупанти на Донбасі порушують режим припинення вогню та гатять по українських захисниках із забороненого Мінськими угодами озброєння. Фото - Facebook Дмитра Муравського

Протягом минулої доби, 11 червня, збройні формування Російської Федерації 24 рази порушили режим припинення вогню.

Унаслідок ворожих обстрілів 3 українських захисники отримали поранення, повідомили у зведенні штабу операції Об'єднаних сил.

"Ворог 7 разів застосував заборонені Мінськими угодами 122 мм артилерію, міномети калібру 120 і 82 мм. Противник також обстрілював ЗСУ з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі зафіксували сучасну російську техніку

На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь із озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям. За даними розвідки, 11 червня 2-х окупантів знищено та 7 поранено.

Від початку поточної доби ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил 4 рази.

У районі тимчасово окупованого Молодіжного, що у 63 км від Луганська, поруч із патрулем ОБСЄ пролетіли кулі. Постраждалих немає.

Зараз ви читаєте новину «Загострення на Донбасі: повідомили тривожні новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути