понеділок, 10 червня 2019 10:48

Російські найманці обстріляли патруль ОБСЄ

Російські найманці обстріляли патруль ОБСЄ
Подробиці обстрілу ОБСЄ у Донбасі. Фото: donbass.comments.ua

У районі тимчасово окупованого Молодіжного, що у 63 кілометрах від Луганська, поруч із патрулем ОБСЄ пролетіли кулі. Постраждалих немає.

"У другій половині дня патруль СММ у складі 6 співробітників на 2 броньованих автомобілях знаходився приблизно у 45 м на схід від блокпоста терористів на відстані орієнтовно 1,2 км до південно-заходу від Молодіжного", - повідомляє прес-служба місії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Станиці Луганській знову зірвали розведення сил - штаб

О 14: 34 до патруля підійшли 2 члени бойовика. Після нетривалого спілкування з 3 спостерігачами, що знаходилися ззовні автомобілів, вони повернулися на блокпост. О 14:36 3 співробітника патруля місії, які стояли біля автомобілів, почули вогонь зі стрілецької зброї на відстані близько 200 м на південь.

9 червня окупанти на Донбасі 26 разів порушили режим припинення вогню. Терористи також обстрілювали наших захисників із озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «Російські найманці обстріляли патруль ОБСЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути