середа, 15 серпня 2018 07:50

Загострення на Донбасі: бойовики активізувалися на усіх напрямках

Загострення на Донбасі: бойовики активізувалися на усіх напрямках
Упродовж минулої доби, 14 серпня, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил була напруженою, проте контрольованою. Фото - Ділова столиця

Упродовж минулої доби, 14 серпня, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил була напруженою, проте контрольованою. Противник 46 разів відкривав вогонь по позиціях наших військ, у тому числі 10 разів із озброєння, яке заборонене Мінськими домовленостями.

Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь по усіх напрямках із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Застосовували БМП, артилерію калібром 152 мм, 122 мм та міномети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці затримали сім'ю сепаратистів

Внаслідок бойових дій один захисник України загинув, троє отримали поранення. Противник має більші втрати. За даними розвідки, трьох окупантів знищено, 7 дістали поранень.

Заміна антитерористичної операції на Донбасі Операцією об'єднаних сил була не простим ребредінгом. Вона має глибокі відмінності, не відразу помітні. Найголовніше - це підпорядкування та дозвіл на застосування зброї у відповідь противнику.

Зараз ви читаєте новину «Загострення на Донбасі: бойовики активізувалися на усіх напрямках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути