пʼятниця, 07 квітня 2017 18:15

Зафіксували 17 випадків відкриття вогню - штаб АТО

Зафіксували 17 випадків відкриття вогню - штаб АТО

З початку доби ворог здійснив 17 обстрілів позицій Збройних сил України.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На донецькому напрямку, по захисниках Верхньоторецького противник застосував міномети 82-міліметрового калібру та великокаліберні кулемети. По опорних пунктах поблизу Авдіївки вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а по позиціях поряд населеного пункту Піски – з протитанкових гранатометів", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков розповів про людей на окупованих територіях

Поблизу Маріуполя, з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог вів вогонь по наших позиціях у районі Водяного. З кулеметів великого калібру обстрілював наших воїнів під Новогригорівкою та Чермаликом. Вогнем зі стрілецької зброї турбував захисників Новотроїцького.

На луганському напрямку ворог з автоматичних гранатометів обстрілював опорні пункти в районі Катеринівки, а з великокаліберних кулеметів - поблизу Кримського.

Зараз ви читаєте новину «Зафіксували 17 випадків відкриття вогню - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути