пʼятниця, 30 грудня 2022 10:00

Спецтема: Війна Росії проти України

За що боролися: росіяни на 70% збільшили "комуналку" в так званій ЛНР

За що боролися: росіяни на 70% збільшили "комуналку" в так званій ЛНР
У Біловодську продовжують лікування понад 100 поранених представників ПВК "Вагнер". Фото: pixabay.com

У так званій ЛНР комунальні тарифи зростуть на 70%.

До госпіталя в Біловодську привезли ще 100 поранених росіян, по Діброві окупанти вдарили з літака, повідомив 30 грудня очільник військової адміністрації Луганської області Сергій Гайдай.

"Хто очікував від псевдореспубліки кращого життя, у Новий рік увійде не з найкращими думками. Бо 2023-го тарифи на комунальні послуги в так званій ЛНР зростуть удвічі. Вже не знають, з якими почуттями ставитися до "благ" Росії і жителі Сіверськодонецька. Після того, як дітям подарували 5 тис. одиниць морозива, окупанти провели акцію "Тепло в ваш дім", вручивши низці містян електродуви, які є енерговитратними. На кілька хвилин їх, може, і вистачить", – ідеться в повідомленні.

Енергетична інфраструктура в місті зруйнована, в багатоповерхівках, куди встигли провести електрику, за відсутності трансформаторних підстанцій вибиває навіть від електрочайника, а грітимуться електродувами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайдай розказав про нові знущання окупантів з дітей Луганщини

"А от чи вистачить у лікарнях окупованого регіону ліжок? Росіяни продовжують використовувати мережу цивільних закладів охорони здоров'я для лікування поранених військових і найманців приватних військових компаній. У Біловодську продовжують лікування понад 100 поранених представників ПВК "Вагнер", – додав Гайдай.

Авіація Сил оборони протягом попередньої доби завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння, військової техніки ворога, а також удар по позиції зенітно-ракетного комплексу противника. Українські підрозділи ракетних військ та артилерії уразили п'ять пунктів управління, п'ять районів зосередження живої сили й склад боєприпасів російських окупантів.

Зараз ви читаєте новину «За що боролися: росіяни на 70% збільшили "комуналку" в так званій ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути