пʼятниця, 30 грудня 2022 07:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Генштаб повідомив гарні новини з передової

Генштаб повідомив гарні новини з передової
Противник намагається наступати на Бахмутському та покращити тактичне положення на Лиманському та Куп'янському напрямках. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Авіація Сил оборони протягом попередньої доби завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння, військової техніки ворога, а також удар по позиції зенітно-ракетного комплексу противника.

Українські підрозділи ракетних військ та артилерії уразили п'ять пунктів управління, п'ять районів зосередження живої сили й склад боєприпасів російських окупантів, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 30 грудня.

"Противник намагається наступати на Бахмутському напрямку й покращити тактичне положення на Лиманському й Куп'янському напрямках", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуються здаватися: росіяни зводять оборонні рубежі поблизу Луганська

За минулу добу підрозділи ЗСУ відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка й Білогорівка Луганської області та Соледар, Іванівське, Кліщіївка, Кам'янка, Авдіївка, Веселе, Водяне, Красногорівка й Мар'їнка на Донеччині.

27 грудня в районах населених пунктів Токмак, Титове, Чернігівка, Пологи та Бердянськ Запорізької області втрати окупантів становлять три одиниці військової техніки різного типу, командний пункт, вузол зв'язку та близько 230 військовослужбовців пораненими. Інформація щодо загиблих уточнюється.

Зараз ви читаєте новину «Генштаб повідомив гарні новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути