Ексклюзиви
середа, 10 квітня 2019 15:35

"За Яну Червону" — бійці батальйону "Донбас" знищили спостережний пункт ворога

"За Яну Червону" — бійці батальйону "Донбас" знищили спостережний пункт ворога
Бійці ­46-го батальйону спецпризначення "Донбас-Україна" 39-річна Яна Червона (на фото) та 50-річний Олександр ­Мілютін загинули 2 квітня / фото: Факти ICTV

46 батальйон "Донбас-Україна" з протитанкового комплексу "Фагот" знищив спостережний пункт, звідки терористи коректували вогонь по позиціях батальйону.

Так помстились за загибель своїх бійців — Яну Червону та Олександра Мілютіна, повідомляє у себе на Facebook Юрій Мисягін.

"За Яну Червону і Сашу Мілютіна. У районі Калинового 46 батальйон "Донбас-Україна" з ПТРК "ФАГОТ" знищив спостережний пункт, звідки терористи коректували вогонь по позиціях батальйону. У противника: 1 — "200" (вбитий. - Gazeta.ua). Та 1 - "300" (поранений)", - пише Мисягін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі підірвався піротехнік Олег Бойцов

2 квітня за селом Новозванівка Попаснянського району Луганщини загинули бійці ­46 батальйону спецпризначення "Донбас-Україна" 39-річна Яна Червона та 50-річний Олександр ­Мілютін. У їхній бліндаж влучили 2 артилерійські снаряди калібру 152 мм.

Зараз ви читаєте новину «"За Яну Червону" — бійці батальйону "Донбас" знищили спостережний пункт ворога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути