Ексклюзиви
пʼятниця, 13 грудня 2019 03:11

З таким "керівництвом" окупованих територій говорити ніколи не буду - Зеленський про Пушиліна

З таким "керівництвом" окупованих територій говорити ніколи не буду - Зеленський про Пушиліна
Зеленський заявив, що не буде розмовляти з Пушиліним. Фото: 1+1

Ватажок донецьких бойовиків Денис Пушилін заявив, що ні про обмін полоненими, ні про які інші домовленості, досягнуті під час нормандської зустрічі, не може бути й мови. У відповідь Володимир Зеленський запевнив, що навіть не збирається говорити з так званим "керівництвом" окупованих територій.

Для обговорення і досягнення домовленостей існує можливість для лідерів чотирьох держав зустрічатися в нормандському форматі, заявив Зеленський в ефірі проекту "Право на владу".

Їх голоси чують всі на засіданні тристоронньої групи в Мінську. Я вже говорив: ми готові говорити з Донбасом, але, будь ласка, коли ми говоримо про жителів цього регіону, треба говорити про тих, хто був змушений звідти виїхати. У них у всіх є прописка в Донецькій, Луганській областях, - заявив президент України.

За його словами, всі ці люди представляють Донбас і мають такі ж права.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінські угоди можуть бути змінені - Зеленський

"Ми цю ідею запропонували і будемо обговорювати в Мінську. Думаю, це правильна платформа, на якій зустрічаються представники Донбасу, різні представники", - сказав Зеленський.

Раніше Володимир Зеленський заявив, що в разі появи стіни на кордоні з окупованими територіями Донбасі не буде соцвиплат.

Зараз ви читаєте новину «З таким "керівництвом" окупованих територій говорити ніколи не буду - Зеленський про Пушиліна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути