Ексклюзиви
четвер, 12 грудня 2019 23:06

"Стіна - це інша держава. Які виплати?" - президент

"Стіна - це інша держава. Які виплати?" - президент
Зеленський пообіцяв створити умови для переселенців. Фото: "Вчасно"

Президент Володимир Зеленський заявив, що в разі появи стіни на межі з окупованими територіями Донбасу не буде соцвиплат.

"Якщо буде стіна - не буде соцвиплат. Це буде інша держава, яку ми ніколи не визнаємо", - заявив він на ток-шоу "Право на владу".

"Ми детально проробляли ці плани. Нам потрібно буде зробити всі умови для українців, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях, щоб вони приїхали до нас. За стіною буде інша місцевість, де будуть тільки бойовики", - сказав президент.

Зеленський зазначив, що так звана стіна вже є, а Україні потрібно вирішувати, як повернути людей, їх ментальність, їх мислення, їх розуміння, що вони українці.

"У нас зараз "жива стіна", гинуть люди, вона у нас є. Але для мене особисто це не варіант", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський: Хочу повернути всіх полонених до Нового року

У президента Володимира Зеленського готові "побудувати стіну" на Донбасі, якщо мирні переговори з Росією зазнають невдачі. Про це заявив помічник президента Андрій Єрмак у четвер на зустрічі в Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «"Стіна - це інша держава. Які виплати?" - президент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути