середа, 19 січня 2022 06:53

Пустив кулю в підборіддя: на Донбасі знайшли застреленим молодого контрактника

Пустив кулю в підборіддя: на Донбасі знайшли застреленим молодого контрактника
Загинув 23-річний військовий із Кіровоградщини. Фото: Валерій Шмаков, Gazeta.ua

У Луганській області знайшли застреленим контрактника 1998 року народження. Тіло виявили 18 січня.

Про це повідомила Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері об'єднаних сил.

Чоловік був родом з села Новогригорівка Друга Кіровоградської області. За версією слідства, боєць покінчив життя самогубством.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти на 13 років засудили українця, який ішов до сестри в окупований Донецьк

"Військовослужбовець покінчив життя самогубством шляхом пострілу у підборіддя з ввіреної йому штатної зброї за місцем несення військової служби", — йдеться в повідомленні.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Розглядаються також інші версії, зокрема: умисне вбивство, доведення до самогубства та порушення правил поводження зі зброєю.

Усіх, хто має інформацію щодо уточнення обставин трагедії, просять звертатися до Луганської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об'єднаних сил за номером 0(66) 671 44 14.

Від грудня 2021 року це вже третій випадок самогубства серед військових на Донбасі.

10 січня 2022-го у Донецькій області на посту знайшли застреленим 22-річного військовослужбовця-контрактника з Кривого Рогу. За попередньою версією, він покінчив життя самогубством з ввіреної йому зброї.

29 грудня 2021-го на Донеччині знайшли мертвим контрактника 1985 року народження із Запоріжжя. Правоохоронці стверджують, що він теж наклав на себе руки.

Менш ніж за тиждень до цього на Луганщині знайшли тіло 21-річного українського військового-контрактника з Херсонщини. Слідчі стверджують, що він застрелився на нічному чергуванні.

Зараз ви читаєте новину «Пустив кулю в підборіддя: на Донбасі знайшли застреленим молодого контрактника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути