Ексклюзиви
пʼятниця, 15 вересня 2017 14:12

Воїн АТО підкорить світ пішки

  Воїн АТО Ананьєв пішов в піший похід країнами Європи, щоб довести українцям, що "безвіз" працює. Фото: з особистого архіву.
Воїн АТО Ананьєв пішов в піший похід країнами Європи, щоб довести українцям, що "безвіз" працює. Фото: з особистого архіву.

Відомий український десантник-блогер Валерій Ананьєв збирається вирушити в пішу кругосвітню подорож.

Про це розповів військовий в ефірі "Обоз.LIVE".

"Навесні я з друзями запускаю бізнес-проект. Як тільки я відчую, що він зможе функціонувати без мене, як тільки я відчую, що нікого не підведу, я піду пішки навколо планети. Я хочу піти в подорож на чотири роки", - розповів фронтовик.

За словами Ананьєва, 4 років йому повинно вистачити.

"Якщо я пройшов 2 тисячі кілометрів, то це - в 10 разів більше. Але справа в тому, що перед тим, як пройти ці 2 тисячі, я максимум міг пройти в армії за кілька днів кілометрів 80-100. Тобто, я пройшов в 20 разів більше, ніж проходив до цього", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОБСЄ розповіла, коли на Донбасі буде місія ООН

Солдати, які виконують бойові завдання у зоні АТО, з вересня отримуватимуть більшу зарплатню. 7 тис. грн - це основне грошове забезпечення, 10 тис. грн – це доплата, якщо солдат провів в АТО повний місяць.

Зараз ви читаєте новину «Воїн АТО підкорить світ пішки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути