субота, 16 квітня 2022 08:13

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог всю ніч гатив по трьох містах на Луганщині. Є загиблі й поранені

Ворог  всю ніч гатив по трьох містах на Луганщині. Є загиблі й поранені
Луганська область: росіяни обстріляли три міста та залишили людей без води та газу Фото: t.me/luhanskaVTSA

Цієї ночі російські окупанти обстріляли три міста Луганської області. Гатили по Сіверськодонецьку, Лисичанську і Кремінній.

Одна людина загинула, трьом пораненим надано своєчасну медичну допомогу. Перебиті газопроводи у Сіверськодонецьку та Лисичанську, повідомив у Telegram керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Пізно увечері під завалами будівлі одного з професійно-технічних навчальних закладів в Кремінній пожежними знайдено тіло чоловіка. Через обстріли в Лисичанську зазнали поранень три жінки – їх евакуювали з пошкодженого будинку, медична допомога надана своєчасно", - розповів Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти влаштували пекельну ніч на Луганщині: є загиблі й поранені

Серйозних руйнувань зазнала критична інфраструктура.

"У Сіверськодонецьку перебили саме центральний газопровід. Скільки знадобиться часу для його ремонту спеціалісти з'ясують сьогодні. Також розпочнеться відновлення пошкодженого вчора водогону. Поки що місто без води та газу", - зауважив голова ОВА.

Крім того, руйнувань зазнали житлові будинки та одна з пожежних частин Лисичанська, продовольчі та промислові об'єкти у Сіверськодонецьку, зокрема, магазини в старій частині міста.

Хаотичні обстріли Кремінної на Луганщині тривають з вечора 14 квітня. Росіяни відкрили вогонь по місту з важкого озброєння.

Осколкові поранення отримали п'ятеро місцевих жителів. Одна літня людина загинула.

Зараз ви читаєте новину «Ворог всю ніч гатив по трьох містах на Луганщині. Є загиблі й поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути