четвер, 24 лютого 2022 18:57

Ворог відступив з втратами. Щастя контролює ЗСУ - ООС

Ворог відступив з втратами. Щастя контролює ЗСУ - ООС
Збройні сили України - мужньо чинять опір російському ворогу. Фото: пресслужба Генерального штабу ЗСУ

Станом на 18:00 24 лютого з боку збройних сил Російської Федерації тривають обстріли вздовж всіє лінії зіткнення в Донецькій та Луганській областях України.

Населений пункт Щастя знаходиться під контролем українських захисників, повідомив пресцентр операції Об'єднаних сил.

"Об'єднані сили впевнено утримують власні позиції та дають гідну відсіч загарбникам. Зберігайте спокій та вірте в українських захисників", - наголосили в штабі.

Зазначається, що ворог намагався прорватися в населений пункт Піщевик. Спроба завершилася невдачею.

"Ворог відступив з втратами. Українські військовослужбовці знищили чотири танки противника", - зазначили в ООС.

Станом на 17:00 ворог продовжує агресивні дії по всій лінії загального кордону України.

З аеродромів Білорусі проводить демонстраційні заходи вздовж північної частини кордону України, звітує Генштаб ЗСУ.

"У Сіверському районі противника зупинили на річці Уж у Великій Осняцькій та Рівненській областях, йшов танковий бій. Підрозділи першої окремої танкової бригади ЗСУ зупинили колони бронетехніки супротивника під Батурином та на околиці Чернігова. Противник спробував посадити тактичну посадку вздовж Київського водосховища. 20 вертольотів КА-52 та Мі-8 РФ приземлилися на аеродромі Гостомель. Йде бій", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти підійшли до сховища радіоактивних відходів у Чорнобилі

Наголошується, Національна гвардія України розпочала бій під містом Прип'ять.

"Противник здійснив тактичну посадку в Бессарабському та Таврійському оперативних районах. Після невдалої спроби приземлення та невдалого ракетного удару ворожий ракетний крейсер Москва розпочав обстріл острова Зміїний", - ідеться в повідомленні.

Змішана колона транспортних засобів до 300 одиниць наблизилась до населеного пункту Конотоп. У бій вступили механізовані підрозділи ЗСУ. У районах Грем'яча та Кролевець зупинено військо противника.

У Донецькому оперативному районі захисники України поновили позицію на всій лінії зіткнення. Бої йдуть у напрямку Маріуполя.

Сили групи військ "Південь" організували оборону Мелітополя та провели оборонну операцію на кордоні населених пунктів Абрикосівка, Рикове, Азов.

Президент Росії Володимир Путін близько 4:00 24 лютого розв'язав повномасштабну війну Росії проти України. У різних містах нашої держави лунають вибухи. Ворог атакував прикордонні підрозділи, прикордонні наряди та пункти пропуску. Атаки відбуваються з застосуванням артилерії, важкої техніки й стрілецької зброї.

По всій Україні запровадили воєнний стан, у низці міст - комендантську годину.

Понад 40 українських військових загинули, чинячи опір російському ворогу. Є загиблі серед цивільного населення, зокрема діти.

Зараз ви читаєте новину «Ворог відступив з втратами. Щастя контролює ЗСУ - ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути