понеділок, 09 січня 2017 15:00

Волонтери вирахували групу танкістів з Чечні, які воювали в Україні
13

Фото: InformNapalm
 Назаров Абдулхакім Ахмутуллайович. Влітку-восени 2014 року в складі батальйонно-тактичної групи 17-ї ОМСБр брав участь у бойових діях на Донбасі. За результатами цього відрядження нагороджений відомчою медаллю МО РФ «За бойові заслуги».
Олексій Богданов  Родом із м. Омськ. У 2012 році закінчив Омське вище танкове командне училище. З 2013 року офіцер танкового батальйону 17-ї ОМСБр.
Зульфар Галлямов  Родом із Тюмені. Військовослужбовець-контрактник танкового батальйону 17-ї ОМСБр.
Сергій Бєляков  Військовослужбовець-контрактник танкового батальйону 17-ї ОМСБр.

В результаті нового розслідування "по гарячих слідах" добуто нові докази участі в неоголошеній війні проти України групи танкістів військового з'єднання з Чечні. - повідомляє InformNapalm.

Головним джерелом інформації в нашому розслідуванні став танкіст танкіст Абдулхакім Назаров. Він нещодавно перевівся з Кавказу в елітне танкове з'єднання Західного військового округу. Вивчивши профіль Назарова, вдалося ідентифікувати його товаришів по службі в Чечні, "ветеранів" Донбасу з танкового батальйону 17-ї мотострілецької бригади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всі, хто знаходяться на території ЛНР та ДНР, є заручниками - Тандіт

Повідомляють також, що фотографії періоду "ростовсько-українського відрядження", завантажені на сторінку А. Назарова, 13-14 вересня 2014 року – період найгарячішої фази російського вторгнення в Україну. Фотографії зроблено в лісовому таборі російських інтервентів, які позують в нестатутній формі одягу, а на другому плані видно замасковані танки.

Волонтери назвали імена ідентифікованих танкістів-учасників російського вторгнення в Україну восени 2014 року: Олексій Богданов, Зульфар Галлямов, Сергій Бєляков, Сергій Колчин, Дмитро Головінов, Валерій Голобородкин, Юрій Овсянников, Стас Фатехов, Євген Рассадін.

Серед населення тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей ростуть протестні настрої. Люди невдоволені діями окупаційної прокремлівської "влади".
Зараз ви читаєте новину «Волонтери вирахували групу танкістів з Чечні, які воювали в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути