Ексклюзиви
понеділок, 09 січня 2017 07:46

Біля Маріуполя терористи стріляють із танків

Вчора бойовики стріляли із танка по селищу Талаківка за 20 км від Маріуполя. По Мар'їнці велися обстріли із БМП. Всього за минулу добу зафіксовано 51 обстріл. Поранено 3 українських військовослужбовців.

"На Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової артилерії російсько-окупаційні війська обстрілювали Широкине. Зі 120 та 82 міліметрових мінометів вони вели вогонь по Мар'їнці, Гнутовому, Троїцькому, Водяному, Талаківці та Широкиному. З гранатометів та стрілецької зброї бойовики обстріляли Павлопіль, Красногорівку, Гнутове, Широкине", - повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку терористи використовували міномети різних калібрів – біля Троїцького. З гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали Новозванівку, Лопаскіне та Станицю Луганську. Біля Троїцького працював снайпер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики обстріляли цивільних та підірвалися на власних мінах

"На Донецькому напрямку стріляли зі 122 міліметрової артилерії – Луганське. З 82-міліметрових мінометів – по Авдіївці, Майорську та Луганському. З гранатометів та стрілецької зброї – по Луганському, Зайцевому та Авдіївці. Також по Луганському вогонь вела БМП", - йдеться у повідомленні.

Вчора 3 українських військовослужбовці в зоні АТО не повернулись до розташування своє військової частини, що виконує завдання поблизу лінії розмежування. З ними відсутній зв'язок.
Зараз ви читаєте новину «Біля Маріуполя терористи стріляють із танків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути