неділя, 08 січня 2017 14:24

Бойовики обстріляли цивільних та підірвалися на власних мінах

Бойовики обстріляли цивільних та підірвалися на власних мінах

7 січня військовослужбовці окремого зенітно-ракетного дивізіону 1 АК (Донецьк) ЗС Російської Федерації обстріляли цивільні будинки у місті Харцизьк. Командування 1 АК приховує факт обстрілу та кількість жертв серед місцевого населення. Інший підрозділ підірвався на власних мінах.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"У частинах та підрозділах 2 АК (Луганськ) ЗС РФ відмічається відсутність взаємодії між підрозділами. 7 військовослужбовці 7 окремої мотострілецької бригади 2 АК під час висування на бойові позиції потрапили на мінне поле, що напередодні було встановлено саперами цієї ж бригади", - повідомляють у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-майор міліції працював на бойовиків

Також у повідомленні вказано, що бойовики здійснюють активний набір кандидатів на військову службу у зв'язку зі значними втратами під час боїв на Світлодарській дузі. Основним джерелом комплектування бойових підрозділів залишаються вербувальні центри на території РФ, зокрема у містах Курськ, Ростов-на-Дону, Новочеркаськ.

Протягом доби 7 січня ворожі війська 72 рази обстрілювали позиції наших військових. 6 військовослужбовців отримали поранення.
Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли цивільних та підірвалися на власних мінах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути