неділя, 08 січня 2017 09:23

Різдво на Донбасі: 6 бійців АТО поранені

Різдво на Донбасі: 6 бійців АТО поранені

Протягом доби 7 січня ворожі війська 72 рази обстрілювали позиції наших військових. 6 військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової артилерії мінометів різних калібрів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти вели вогонь по Водяному, Мар'їнці, Павлополю, Широкиному та Талаківці, Красногорівці, Гнутовому та Старогнатівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Співаю сепарам в рацію колядки про УПА" - в АТО святкують Різдво

На Луганському з мінометів різних калібрів та стрілецької зброї гатили по Новоолександрівці, Лобачевому, Кримському, Станиці Луганській та Новозванівці. На Донецькому напрямку – з 82 міліметрових мінометів та озброєння БМП окупанти обстрілювали Троїцьке. А з гранатометів та стрілецької зброї – Піски, Авдіївку, Майорськ, Новолуганське та Луганське.

Напередодні Різдва позиції сил антитерористичної операції на всіх напрямках 21 раз обстріляли російсько-окупаційні війська.
Зараз ви читаєте новину «Різдво на Донбасі: 6 бійців АТО поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути