пʼятниця, 06 січня 2017 20:10

Перед Різдвом 21 раз обстрілювали військових в зоні АТО

Перед Різдвом 21 раз обстрілювали військових в зоні АТО
112.ua

У передріздвяну добу позиції сил антитерористичної операції на всіх напрямках 21 раз обстріляли російсько-окупаційні війська. Ці дані станом на сьогодні 18.00 оприлюднив прес-центр штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіцерів покарають за ночівлю солдатів у ангарі

"На маріупольському напрямку – з мінометів ворог вів вогонь – по Павлополю, а з гранатометів та стрілецької зброї – по Талаківці, Мар'їнці, Гнутовому, Водяному, Широкиному, Павлополю. По Широкиному та Талаківці вогонь вели снайпери.

На луганському напрямку – по Станиці Луганській, Новотошківському та Новозванівці – з гранатометів. На донецькому – з мінометів та великокаліберних кулеметів – по наших позиціях в районі Луганського та Авдіївки.

В районі Новотошківського двоє наших військовослужбовців поранено", – зазначають у штабі.

Жителі окупованої Макіївки зустрінуть різдвяну ніч під бій курантів. Для цього відреставрували годинник на будівлі головної пошти. У відремонтованому годиннику встановлять новий циферблат. А нововведенням стане музичний супровід кожної нової години. Серед мелодій, які гратимуть – "Сплять кургани темні" і "У світлому небі донецькому". Щодня опівдні і опівночі гратиме мелодія кремлівських курантів.
Зараз ви читаєте новину «Перед Різдвом 21 раз обстрілювали військових в зоні АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути