субота, 19 жовтня 2019 20:22

Військові повідомили новини з передової

Військові повідомили новини з передової
Бойовики 8 разів порушили режим перемир'я. Фото: Proms

На Донбасі від початку доби бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню.

Збройні формування РФ та її найманці обстріляли українські позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано 3 обстріли противником наших позицій: неподалік Авдіївки з напрямку Яковлівки – з підствольних гранатометів та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно; поблизу Верхньоторецького з напрямку Михайлівки – з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; біля Талаківки з напрямку Пікузів – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російські окупаційні війська здійснили 5 обстрілів позицій Об'єднаних сил: тричі неподалік Золотого-4 з напрямку Золоте-5 – з гранатометів, мінометів калібру 120 і 82 мм, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; біля Зайцевого з напрямку Зайцевого – з ручних протитанкових та автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; у районі Кримського з напрямку Смілого – з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Росії вирішили приписати українців до потенційних громадян РФ

Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення.

На окупованій терористами території Донецької й Луганської областей помітили дві колони вантажівок з Росії.

Зараз ви читаєте новину «Військові повідомили новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути