четвер, 30 серпня 2018 17:05

"Виступатиме для Мотороли" - мережі обговорюють смерть Кобзона

Соцмережі обговорюють смерть російського співака та політика Йосипа Кобзона. Повідомлення про неї з'явилося 30 серпня. Кобзон із 2005-го боровся із раком.

Користувачі мережі скептично ставляться до співака. Деякі наголошують, що над смертю не можна сміятися. Більшість згадує його підтримку сепаратистів і діяльність на посаді провладного російського депутата Держдуми. Він голосував за кілька непопулярних законопроектів, у тому числі і за підвищення пенсійного віку.

Також висловлювався, що краще віддати гроші Криму, ніж допомогти хворим дітям. Таку заяву зробив після анексії Росією півострова. Потім приїхав до Севастополя та подарував іграшкову пірамідку хлопчику, хворому на рак крові. Тоді в мережі розгорілася критика, бо іграшка не відповідала вікові дитини. Користувачі вважали, що краще було б оплатити лікування в Німеччині. Адже співак лікувався саме там.

  2015-го Кобзон подарував хлопчику іграшкову пірамідку. З цього після його смерті глузують користувачі мережі
2015-го Кобзон подарував хлопчику іграшкову пірамідку. З цього після його смерті глузують користувачі мережі

Громадська організація Демократична Орда створила у соцмережі Facebook спільноту і закликає завтра, 31 серпня, нести до посольства Росії іграшкові пірамідки.

"Партія "Демократична Сокира" хоче висловити свії співчуття з приводу смерті Йосипа Кобзона. Точніше, з приводу того, що він, активний пропагандист війни на Донбасі та окупації українського Криму, помер не на лаві підсудних і не у тюрмі", - йдеться в описі події.

Також користувачі згадують інший випадок із Кобзоном. Він приїхав зустрітися із обгорілим бурятським "іхтамнєтом" у лікарні на Донбасі. Мемом стала його фраза "Вы бурят? Как я рад".

Інші ж користувачі вважають, що Кобзон буде співати для сепаратистів так званих "Гіві", "Мотороли" та інших разом із хором Александрова - військовий колектив загинув в авіакатастрофі, коли летів на концерт до Сирії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США прощаються з Маккейном

30 серпня 2018-го помер співак Йосип Кобзон. Наприкінці липня стан здоров'я народного артиста СРСР різко погіршився, він впав у кому. Напередодні Кобзона госпіталізували до однієї з московських клінік. Уночі лікарі під'єднали його до апарату штучної вентиляції легень.

Зараз ви читаєте новину «"Виступатиме для Мотороли" - мережі обговорюють смерть Кобзона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути