Ексклюзиви
четвер, 19 липня 2018 08:54

Військові ЗСУ взяли в полон росіянина

Військові ЗСУ взяли в полон росіянина
Полонений бойовик зізнався, що він - російський військовий. Фото ілюстративне

Після зіткнення з ворожою диверсійно-розвідувальною групою на Донбасі українські військові взяли в полон громадянина Російської Федерації.

Про це у Facebook розповіла військовослужбовець Вікторія Руденко.

"Хлопці наші не попали в засідку, а наткнулися на орківську ДРГ. Відразу вступили в бій, не роздумуючи. Подяка командиру і всій групі за ювелірну роботу... У нас двоє 300-х. Поранення незначні. Від госпіталізації відмовились і готові далі палити оцю наволоч. У орків із чотирьох тушок троє 200-х та один 300-й. А тепер вишенька на торті: той 300-й почав волати: "Не убивайте, пожалуйста, я россиянин". Ну хлопці його і притягнули. Специ вже, певно, забрали його, додадуть до обмінного фонду", - поділилася подробицями Руденко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свої вбили, тіло викинули - розповідь колишнього бойовика про "доблесть" ДНР

Росія в лютому 2014 року окупувала український Крим. Спочатку президент РФ Володимир Путін стверджував, що "зелені чоловічки" на півострові - це сили самооборони з місцевих жителів. Пізніше зізнався, що це були збройні сили Російської Федерації.

Навесні 2014-го Росія влаштувала збройні заворушення на сході України, а пізніше перейшла і до прямої воєнної агресії. Влада РФ досі стверджує, що "их там нет".

Зараз ви читаєте новину «Військові ЗСУ взяли в полон росіянина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути