понеділок, 27 травня 2019 09:40

Військові показали ефектне відео тренувань безпілотників

Військові показали ефектне відео тренувань безпілотників
Уніан Війна на Донбасі: українські військові показали фектне відео тренувань безпілотників

На Донбасі провели показове тренування операторів безпілотних авіаційних комплексів. Такі тренувальні заходи планують проводити регулярно у зоні проведення операції Об'єднаних сил.

Відео з тренувальними польотами оприлюднила прес-служба ООС у Facebook.

"Такі заходи проводитимуться регулярно для нарощування спроможностей підрозділів, на озброєні яких перебувають ці комплекси. Такий підхід дозволяє підрозділам Об'єднаних сил успішно й ефективно застосовувати безпілотники для вирішення широкого спектру бойових і спеціальних завдань, основними з яких є повітряна розвідка, спостереження за полем бою, коригування вогню ракетних військ та артилерії", - розповіли у штабі ООС.

Упродовж заходу імітували наліт засобу повітряного нападу на об'єкти військової частини та провели його умовне знищення. Також учасникам заняття було практично продемонстровано комплекс дій із управління підрозділами протиповітряної оборони під час реального нальоту засобу повітряного нападу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Очі з неба": як в ООС здійснюють повітряну розвідку

Російські окупаційні війська 26 травня тричі обстріляли позиції українських захисників, але отримали відповідь. Жоден боєць ЗСУ не загинув і не був поранений.

Зараз ви читаєте новину «Військові показали ефектне відео тренувань безпілотників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути