четвер, 03 січня 2019 19:06

Війна на Донбасі: військові повідомили хороші новини

Війна на Донбасі: військові повідомили хороші новини
На Донбасі бойовики один раз порушили режим припинення вогню. Фото: JMK

Сьогодні на Донбасі жоден український військовослужбовець не постраждав. Російські окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню.

Випадків застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами не зафіксовано. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"Опорні пункти наших військ були обстріляні з гранатометів різних систем в районі хутора Вільний на Луганському напрямку", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок обстрілів жоден боєць Об'єднаних сил не постраждав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики змушують полоненого верзти нісенітницю на камеру

"Українські військові продовжують надійно контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов повного припинення вогню. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - додали в прес-службі.

На окупованому Донбасі Росія розгорнула пункти прийому та підготовки так званих добровольців. Майбутні бойовики пройдуть навчання за напрямами артилеристи, навідники-оператори бойових машин та снайпери.

Зараз ви читаєте новину «Війна на Донбасі: військові повідомили хороші новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути