понеділок, 28 жовтня 2019 17:52

"Відсутність черг і незручностей" - Гончарук побував на КПВВ Донбасу

"Відсутність черг і незручностей" - Гончарук побував на КПВВ Донбасу
Гончарук і Коляда на КПВВ "Новотроїцьке". Фото: прес-служба Кабміну

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук та міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Оксана Коляда відвідали КПВВ у Новотроїцькому, що біля Волновахи.

"Швидка робота, відсутність черг і незручностей – те, що побачила сьогодні на КПВВ в Новотроїцькому. Разом з Олексієм Гончаруком – прем'єр-міністром України оглянули роботу пункту. Поговорили з людьми, які їхали з окупованої території. Кажуть, все працює добре", – написала Коляда у Facebook.

За її словами,вони також обговорили з прикордонниками важливість відстрочки норми щодо перетину КПВВ дітьми за закордонними паспортами. Поки є місяць на відпрацювання нового механізму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Демонстрації боротьби з контрабандою не вразили" - Гончарук про митницю

В Україні створили раду сімей загиблих на Донбасі військових.

Рішення про створення цієї структури було прийнято на спільній зустрічі родин загиблих із президентом України Володимиром Зеленським, прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком та міністром у справах ветеранів Оксаною Колядою.

Головою ради призначили дружину загиблого воїна, Героя України Ірину Міхнюк, яка має обрати та запропонувати відомству решту членів структури.

Зараз ви читаєте новину «"Відсутність черг і незручностей" - Гончарук побував на КПВВ Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути