понеділок, 28 жовтня 2019 09:54

"Демонстрації боротьби з контрабандою не вразили" - Гончарук про митницю

"Демонстрації боротьби з контрабандою не вразили" - Гончарук про митницю
Гончарук приїхав до Чернівців. Фото: Depo.ua

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук засумнівався у ефективності боротьби з контрабандою митною службою в Чернівецькій області.

Він заявив, що його не вразили звіти з конфіскацією сотень пар капців як демонстрації "шаленої боротьби з контрабандою".

"Звичайно, вони добре підготувалися до нашого візиту. Все чистенько, немає черг, задоволені водії, майже працює сканер і так далі. Звичайно, ця показуха нас не вразила. Ми розуміємо, що контрабанда не припиняється. Усі ті звіти з конфіскацією сотень пар капців і десятків пляшок шампанського як демонстрації шаленої боротьби з контрабандою, звичайно, нас не вразили. Ми максимально швидко зробили все, щоб керівництво митниці в областях змінилося", - сказав Гончарук у своєму відеоблозі.

Глава Кабміну зазначив, що приміщення ДМС у Чернівцях орендується у особи, яку пов'язують із контрабандою, у зв'язку з чим доручив знайти нову будівлю.

Також Гончарук звернувся до генерального прокурора Руслана Рябошапки з проханням замінити керівника обласної прокуратури.

"Не може за порядного прокурора протягом двох років тривати система контрабанди", - сказав прем'єр.

Він також зазначив інші проблеми, зокрема недостатню кількість КПП і розкрадання, що неприпиняється, грошей на їхнє будівництво.

Гончарук доручив голові Митної служби Нефьодову протягом двох тижнів розробити стратегію розвитку митної інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Субсидії 2019-го точно не зменшаться - Гончарук

Верховна Рада затвердила уряд прем'єр-міністра Олексія Гончарука 29 серпня. У Кабміні працюють 2 віце-прем'єри та 16 міністрів.

Зараз ви читаєте новину «"Демонстрації боротьби з контрабандою не вразили" - Гончарук про митницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути