понеділок, 01 травня 2017 09:04

В зоні АТО за добу загинув 1 військовий, ще 7 поранено - штаб

В зоні АТО за добу загинув 1 військовий, ще 7 поранено - штаб
З початку доби бойовики 54 рази обстріляли сили АТО Фото - Facebook

За минулу добу російські війська 54 рази вели вогонь по позиціях українських військових.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

В результаті обстрілу один український воїн загинув, ще семеро військовослужбовців отримали поранення.

На маріупольському напрямку по українських позиціях поблизу Водяного бойовики вели обстріл з мінометів калібру 120-мм і 82-мм гранатометів і стрілецької зброї. По позиціях поблизу Гнутового бойовики застосовували 120-міліметрові міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю, а біля Широкиного – 82-міліметрові міномети і гранатомети. Українські позиції біля Маріїнки обстрілювали з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під обстрілами загинув український військовий

Позиції поблизу Павлополя і Красногорівки бойовики обстрілювали з протитанкових гранатометів і кулеметів великих калібрів, а під Новогригорьевкой – з кулеметів великих калібрів. Українські позиції під Лебединським і Чермаликом обстрілювалися з стрілецької зброї. Близько Мар'їнки, Богданівки і Водяного діяли снайпери бойовиків.

На донецькому напрямку вогнем мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем і вогнем великокаліберних кулеметів противник накривав позиції поблизу Авдіївки.

З 82-мм мінометів і гранатометів противник бив по захисникам Верхньоторецької і Досвідченого, а з гранатометів різних систем - по захисникам шахти "Бутівка" і Зайцево. Гранатомети різних систем і кулемети великих калібрів противник застосував по позиціях поблизу Троїцького, а крупнокаліберні кулемети та стрілецька зброя - поблизу Кам'янки і Пісків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масі Найєм розповів, як адаптується до мирного життя

На Луганському напрямку, з 120-міліметрових мінометів противник бив по опорним пунктам поруч Катеринівки. З мінометів калібру 120-мм гранатометів різних систем ворог вів вогонь по позиціях неподалік Троїцького, а з 82-міліметрових мінометів, гранатометів і кулеметів великих калібрів по опорних пунктах поблизу Новозвановка. Гранатомети різних систем підрозділу російсько-окупаційних військ застосовували захисників Кримського, Попасній, Валуйського і Станиці Луганської. Зі стрілецької зброї ворог обстрілював захисників Лобачова.

Поїзд збив чоловіка у Донецькій обл. Постраждалий помер.

Це сталась на ділянці Лиман - Брусино, за 10 км від міста Лиман.

Зараз ви читаєте новину «В зоні АТО за добу загинув 1 військовий, ще 7 поранено - штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути