Ексклюзиви
неділя, 30 квітня 2017 18:29

Масі Найєм розповів, як адаптується до мирного життя

Масі Найєм розповів, як адаптується до мирного життя
Масі Найєм, фото: Сергія Старостенка, Gazeta.ua

Юрист Масі Найєм, який п'ять місяців служив у Авдіївській промзоні, розповів Gazeta.ua, як адаптується до мирного життя після демобілізації.

"Після повернення до мирного життя поставив ціль - не бути емоційним. Легко вдавати з себе бідолагу. Люди на це поведуться. Коли повертаєшся, можна швидко впасти, пиячити. Там ми були потрібні, а тут на вулиці можуть пхнути, щось сказати. Ти ж не будеш кричати: "Та я воював". І зарплату більшу не попросиш, бо ж воював. Боявся цієї весни. Якихось загострень психологічних. Але казав собі: "Чувак, якби тут зараз сидів твій ротний, хлопці, хіба б ти жалівся?" Буває, накриває серед білого дня. Прочитаєш якусь новину, ще хтось доб'є. Беру собаку, іду гуляти і все минає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боєць розповів, навіщо терористи обстрілюють Авдіївку

Узяв до Києва пса Бармалея. Дворняга, але всім кажу - авдіївський борзий. Забрали з Новгородського у промзону. Кілька разів погрався з ним. Потім іду на позиції, а він - за мною. І так скрізь", - сказав він.

Інтерв'ю з Масі Найємом читайте у найближчих числах журналу "Країна".

Зараз ви читаєте новину «Масі Найєм розповів, як адаптується до мирного життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути