понеділок, 03 липня 2017 07:02

В зоні АТО бойовики 20 разів порушували режим "тиші": двоє бійців поранені

В зоні АТО бойовики 20 разів порушували режим "тиші": двоє бійців поранені
Втрат серед українських воїнів внаслідок бойових дій не було, двоє бійців поранені Фото:wz.lviv.ua

З початку доби бойовики 20 разів порушували режим припинення вогню.

Втрат серед українських воїнів внаслідок бойових дій не було, двоє бійців поранені.

На приморському напрямі бойовики випустили майже 2,5 десятки снарядів зі 122-мм артилерійських систем по наших позиціях в районі Водяного.

Декілька разів обстрілювали зі стрілецької зброї українських воїнів в районі Лебединського. Поблизу Павлополя та Гнутового противник бив з гранатометів різних модифікацій. По опорних пунктах неподалік Новотроїцького найманці відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів. Всього зафіксовано 8 ворожих збройних провокацій.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На донецькому напрямку 7 разів вчора бойовики відкривали вогонь.

Порушення противником режиму припинення вогню відбувалось на ділянці лінії бойового зіткнення, що простягається від південного передмістя Авдіївки до околиць тимчасово окупованої Горлівки. Зокрема, по оборонних укріпленнях сил АТО в районі Зайцевого ворог вів вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї та озброєння БМП. Також з різних систем піхотного озброєння окупанти обстрілювали українських воїнів, котрі тримають оборону у передмісті Авдіївки, на підступах до Кам'янки та неподалік Верхньоторецького. Поблизу Авдіївки незаконні збройні формування застосовували заборонені Мінськими угодами міномети калібру 120 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жебрівський розкритикував слова Туки

На луганському напрямку впродовж минулої доби бойовики 5 разів вдавались до збройних провокацій проти українських захисників.

До світанку і пізно ввечері бойовики з гранатометів та стрілецької зброї різних калібрів відкривали вогонь по наших опорних пунктах в районі Станиці Луганської. З гранатометів противник обстрілював укріплення українських підрозділів поблизу Щастя та селища Жовте. А районі Бахмутської траси ще на світанку минулої доби окупанти застосовували 120-мм міномети, з яких били по оборонцях Кримського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Війна на Донбасі – катастрофа для Росії" - американський дипломат

Добу напередодні, у результаті бойових дій двоє українських воїнів загинули. Ще двоє бійців сил АТО зазнали вогнепальних поранень, один отримав травму.

Зараз ви читаєте новину «В зоні АТО бойовики 20 разів порушували режим "тиші": двоє бійців поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути