пʼятниця, 15 травня 2020 11:26

В Україні засудили командира та кулеметника ЛНР

В Україні засудили командира та кулеметника ЛНР
Командира та кулеметника ЛНР ув'язнили на 8 років. Фото: ssu.gov.ua

До позбавлення волі засудили двох терористів так званої ЛНР, які брали участь в обстрілах позицій українських військових.

Як повідомляє пресслужба СБУ, правоохоронці встановили, що обидва фігуранти є жителями тимчасово окупованої Горлівки.

"Один із них після підготовки у тренувальному центрі бойовиків виконував обов'язки командира відділення так званої народної міліції ЛНР. Інший фігурант приєднався до незаконних збройних формувань після звільнення з виправної колонії. Як кулеметник угруповання терористів він брав участь у бойових діях проти українських військових підрозділів на території Донецької та Луганської областей", – сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори – після закриття кордону. ОРДЛО – без статусу в Конституції. Про що було перше засідання ТКГ в оновленій делегації

Лисичанський міський суд визнав провину обвинувачуваних і призначив їм покарання у вигляді 8 років позбавлення волі. Вирок набув чинності.

На лінії розмежування на Донбасі жінка спробувала обійти контрольний пункт в'їзду-виїзду з непідконтрольної Україні території й натрапила на мінне поле, встановлене проросійськими бойовиками. Залишилася жива, але втратила ступню лівої ноги.

Зараз ви читаєте новину «В Україні засудили командира та кулеметника ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути