понеділок, 11 лютого 2019 15:56

В Одесі обговорюють унікальні військові навчання Sea Breeze

В Одесі обговорюють унікальні військові навчання Sea Breeze
Цьогоріч українські військові тренуватимуться разом з солдатами НАТО у повітрі та під водою. Фото Міністерство Оборони України

В Одесі проходить конференція з планування українсько-американських навчань "Sea Breeze-2019".

Вони будуть проходити у північно-західній частині Чорного моря, в Миколаївській, Херсонській та Одеській областях, повідомляють у Міністерстві Оборони України.

На конференції уточнюють навчальні завдання, проекти сценарію та підготовку керівництва до планування операцій згідно зі стандартами НАТО.

"В ході спільної роботи узагальнять склад сил та засобів від Збройних Сил країн-учасниць і проведуть рекогносцировку місць проведення навчання", ‒ підкреслив керівник навчання "Sea Breeze-2019" від української сторони, заступник командувача ВМС ЗС України з бойової підготовки контр-адмірал Олексій Неїжпапа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повітряні бої в хмарах та польоти на малій висоті: пілоти винищувачів провели масштабні тренування

Цьогоріч українські військовослужбовці виконуватимуть завдання згідно зі стандартами НАТО у морі, під водою та у повітрі.

У районі відведення важкого озброєння операції Об'єднаних сил артилеристи однієї з бригад тренувалися відбивати можливий наступ ворога.

Біійці протитанкової батареї в рамках занять з вогневої підготовки провели стрільби зі штатного озброєння - 100-мм протитанкової гармати МТ-12 "Рапіра", повідомляє штаб ООС.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі обговорюють унікальні військові навчання Sea Breeze». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути