середа, 18 жовтня 2017 11:10

В Росії заявили про затримання активіста "Правого сектору"

В Росії заявили про затримання активіста "Правого сектору"
Під час обшуку виявлено предмети одягу та інші особисті речі з символікою організації "Правий сектор". Фото: Twitter

На території Ростовської області затримали українця Романа Терновського. Слідчий комітет Російської Федерації стверджує, що затриманий причетний до "Правого сектору".

"На території Ростовської області затримано громадянина України Романа Терновського, причетного до діяльності забороненої рішенням Верховного суду РФ екстремістської організації "Правий сектор", – йдеться в повідомленні Слідчого комітету.

Як повідомив СКР, затриманий був учасником організації "Правий сектор", неодноразово брав участь у пікетах, мітингах та інших суспільно-масових заходах на території України.

"Крім того, використовуючи акаунт у соціальній мережі Facebook, Терновський здійснював пропаганду діяльності організації "Правий сектор" серед користувачів інформаційно-телекомунікаційної мережі інтернет, в тому числі осіб, які постійно проживають на території Російської Федерації", – стверджує комітет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В полк "казаків ЛНР" прибуло 200 найманців з Росії

Терновському інкримінують "участь у діяльності екстремістської організації". Крім того, ці дії розглядаються як "спрямовані проти інтересів Російської Федерації".

"Під час обшуку за місцем проживання підозрюваного в Ростові-на-Дону виявлено предмети одягу та інші особисті речі з символікою організації "Правий сектор", - повідомили у відомстві.

За рішенням суду українця заарештовано.

Нагадаємо, мати політвязня з Криму Станіслава Клиха побачилася з сином у вязниці.

Зараз ви читаєте новину «В Росії заявили про затримання активіста "Правого сектору"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути