пʼятниця, 14 лютого 2020 20:30

В МЗС відхрестились від проросійських "Дванадцяти кроків"

В МЗС відхрестились від проросійських "Дванадцяти кроків"
Документ не відповідає українській позиції. Фото: МЗС

Документ "Дванадцять кроків до посилення безпеки в Україні та євроатлантичному регіоні" не відповідають офіційній позиції України.

Цей документ був підготовлений неурядовою організацією Euro-Atlantic Security Leadership Group, сказано в коментарі МЗС України, передає "Інтерфакс-Україна".

"Це приватна ініціатива групи політиків і експертів, небайдужих до питань міжнародної безпеки та ситуації з безпеки в Україні, зокрема, збройної агресії РФ проти нашої держави", - пояснили в українському зовнішньополітичному відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще один "Слуга народу" відзначився скандальною заявою про Крим

Міністерство звертає увагу на те, що керівництво Мюнхенської конференції з безпеки також не визнає цей матеріал офіційним документом Конференції, а текст документа був вилучений з офіційного сайту Конференції.

Організатори Мюнхенської конференції з безпеки оприлюднили нову міжнародну ініціативу щодо врегулювання конфлікту на Донбаі.

Зараз ви читаєте новину «В МЗС відхрестились від проросійських "Дванадцяти кроків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути