субота, 17 червня 2017 11:26

В Маріуполь увійшла колона броньованої техніки
6

Фото: 0629.com.ua

У Маріуполі починаються заходи до 3-ї річниці визволення міста від бойовиків. Про це передає сайт 0629.com.ua.

Прямо зараз по центральному проспекту міста рухається колона військової техніки в супроводі поліцейських авто. Правоохоронці та військовослужбовці Нацгвардії України стежать за тим, щоб захід, який розпочнеться менш ніж за годину, пройшов в безпечних умовах.

О 9 ранку біля торгового центру "Амстор" вишикувалася легкова і броньовані колісна техніка, яка, сформувавшись в колону, рушила по проспекту Миру до Театральної площі. Основна урочиста частина заходу стартувала з 10.00.

Привітати та нагородити захисників міста, які три роки тому відновили український контроль над Маріуполем, прийдуть почесні гості. Серед них - заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян та заступник глави Нацполіціі України В'ячеслав Аброськін.

Поліція Маріуполя переведена на посилений варіант несення служби. Крім внутрішнього контролю над правопорядком, збільшено кількість співробітників на блокпостах з метою недопущення попадання всередину міста осіб, які виношують наміри по дестабілізації оперативної обстановки. На території проведення урочистостей працюють посилені наряди поліції і доданих сил. В авторежимі територію об'їжджають екіпажі патрульних.

Співробітники, відповідальні за безпеку дорожнього руху, стежать за правопорядком на дорогах поблизу проведення заходу.

У спецоперації зі звільнення Маріуполя 13 червня 2014 року брали участь 150 бійців спецбатальйону "Азов", 2 роти спецбатальйону "Дніпро", 2 роти Національної гвардії та спецпідрозділ МВС. Блок-пости на в'їздах до міста контролювали військові, допомога надходила також від членів Правого сектору та місцевих активістів. Для блокування району проведення спецоперації було залучено близько 500 військовослужбовців ЗСУ та НГ.

Силам АТО протистояли від 60 до 80 озброєних бойовиків

Зараз ви читаєте новину «В Маріуполь увійшла колона броньованої техніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути