понеділок, 25 грудня 2017 13:58

В ЛНР засудили українця до 12 років в'язниці за "шпигунство"

  "Військовий суд" самопроголошеної Луганської народної республіки засудив громадянина України до 12 років позбавлення волі
"Військовий суд" самопроголошеної Луганської народної республіки засудив громадянина України до 12 років позбавлення волі

"Військовий суд" самопроголошеної Луганської народної республіки засудив громадянина України до 12 років позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба "генпрокуратури" ЛНР.

"За вчинення злочинних дій підсудний засуджений до реальної міри покарання у вигляді позбавлення волі строком на 12 років без конфіскації майна", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11 громадян Росії засудили за збройну агресію проти України

Як повідомляється, чоловік засуджений за статтею про шпигунство, "тобто передачу і збирання за завданням іноземної розвідки відомостей для використання їх проти безпеки Луганської Народної Республіки".

Корецький районний суд Рівненської області визнав винним та засудив до 14 років позбавлення волі із позбавленням військового звання громадянина України.

Зараз ви читаєте новину «В ЛНР засудили українця до 12 років в'язниці за "шпигунство"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути