Ексклюзиви
понеділок, 20 січня 2020 20:11

У комбата Української добровольчої армії Друга "Червня" виявили рак

У комбата Української добровольчої армії Друга "Червня" виявили рак
На даний час комбат перебуває на операційному столі. фото: Цензор.нет

У Андрія Гергерта - командира "Аратти" 8-го батальйону "Української добровольчої армії", яку очолює екс-керівник "Правого сектору" Дмитро Ярош, виявили рак шлунку.

Про це йдеться на сторінці 8-го батальйону УДА "Аратта" у Facebook.

"Просимо допомогти врятувати життя нашого командира Андрія Гергерта, Друга Червня. Страшний діагноз – рак шлунку! Ситуація дуже складна. На даний час комбат перебуває на операційному столі", - йдеться у повідомленні.

"Когось війна вирвала з цього світу кулею, а з когось висмоктує життя по краплині. Не дозволимо вирвати Комбата від родини та чотирьох його дітей! Той, хто жертвував собою заради України, потребує допомоги сьогодні від нас!", - сказано у публікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росіяни ліквідували багато професійних військових в Україні" - комбат "Червень"

Андрій Гергерт нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня "за особисту мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України".

Заступник командира військового формування Українська добровольча армія Андрій Гергерт заявив, що добровольці займуть позиції, з яких Володимир Зеленський накаже відвести війська.

Зараз ви читаєте новину «У комбата Української добровольчої армії Друга "Червня" виявили рак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути