середа, 13 травня 2020 18:49

Уряд надав добровольцям право на безкоштовну реабілітацію та лікування: подробиці

Уряд надав добровольцям право на безкоштовну реабілітацію та лікування: подробиці
Кабмін надав добровольцям право на реабілітацію та проходження лікування за рахунок держави. Фото: Reuters

Кабмін України надав воїнам-добровольцям право на реабілітацію та проходження санаторно-курортного лікування за рахунок держави.

Сьогодні, 13 травня, уряд ухвалив відповідну постанову "Про внесення змін до деяких актів Кабінету міністрів України" . Про це повідомляє пресслужба Міністерства у справах ветеранів України.

"Кабінет міністрів України поширив дію бюджетної програми з санаторно-курортного лікування, соціально-професійної адаптації та психологічної реабілітації на добровольців - учасників бойових дій, які у складі добровольчих формувань брали безпосередню участь в антитерористичній операції", - зазначається в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Точка нуль": українські військові створили серіал про Донбас

Повідомляється, що мова йде про учасників АТО, котрі до 24 лютого 2018 року брали участь в АТО в складі добровольчих формувань у взаємодії із Збройними силами України, Національною гвардією України, Службою безпеки України, Міністерством внутрішніх справ України, Національною поліцією, та іншими утвореними відповідно до законів України правоохоронними органами та військовими формуваннями, але не увійшли до їх складу.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель на відеоконференції обговорила з українським прем'єром Денисом Шмигалем ситуацію на Донбасі, двосторонні відносини і пандемію коронавірусу. Шмигаль повідомив про намір уряду України продовжувати реформи в тісній співпраці з ЄС і МВФ, проінформував офіційний представник уряду ФРН Штеффен Зайберт.

Зараз ви читаєте новину «Уряд надав добровольцям право на безкоштовну реабілітацію та лікування: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути