Ексклюзиви
понеділок, 11 травня 2020 15:19

"Точка нуль": українські військові створили серіал про Донбас

Автор: facebook.com/zeropoint.ua
  Серіал "Точка Нуль" розповість реальні історії, які відбулися під час війни на Донбасі. Виконавці головних ролей, продюсери, режисери та оператори проєкту - всі брали участь у бойових діях
Серіал "Точка Нуль" розповість реальні історії, які відбулися під час війни на Донбасі. Виконавці головних ролей, продюсери, режисери та оператори проєкту - всі брали участь у бойових діях

Трейлер серіалу "Точка нуль" про війну на Донбасі вийшов у мережі. Проєкт створили українські військові.

Робота над фільмом почалася після того, як 2016-го журналіст Андрій Стельмах поспілкувався з Олександром Матяшем, який відслужив добровольцем в АТО.

"Тоді я подумав: відзнімуть чимало фільмів, героїчних або трагічних. А потрібно зняти про буденне життя на нулі, - пише Стельмах на сторінці проєкту у Facebook. - Наступного дня я подзвонив Матяшу і розказав про ідею серіалу. Він підтримав. Так і почався відлік "Точки Нуль".

"Що таке війна? Безперечно, це величезна трагедія та дуже сумні події. А ще - це героїчні подвиги та епічні бої. А ще - це перемога або смерть. Але все це - лише частина війни. Бо 80% часу люди на війні не воюють, а живуть. Так, дещо іншим від цивільного, але вже звичним для них життям. Серіал "Точка Нуль" - це реальне життя на реальній війні реальних військових. Це все - не вигадані історії, так воно і було насправді. І в головних ролях - люди з передової", - йдеться в описі трейлера.

"Поки в Україні одні кажуть про те, що патріотичного кіно більше не буде, а інші про те, що ніякого не буде, хто ще може врятувати ситуацію? Як зазвичай. Якщо не ми, то хто ж", - каже продюсер кінокомпанії Must See Movie Віктор Сокуренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни не розуміють, що війна - це кров - режисерка

Через пандемію відклали прем'єру історичної драми "Довбуш" режисера Олеся Саніна. Робота над фільмом призупинилась. Має стати однією з найдорожчих українських стрічок. Очікуваний фінальний бюджет становить приблизно 100 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «"Точка нуль": українські військові створили серіал про Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі