неділя, 15 січня 2023 10:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Українські воїни майстерно перебили росіян під Соледаром: відео

Українські воїни майстерно перебили росіян під Соледаром: відео
Українці розтрощили росіян на околицях Соладара. Фото: vchasnoua.com

У Соледарі Донецької області російські загарбники намагалися захопити частину позицій українських військових. Натомість втратили близько 20 людей вбитими й пораненими й відійшли.

Бій відбувся вчора, 14 січня. Сьогодні в Telegram-каналі командира окремої тактичної групи аеророзвідки SARG "Птахи Мадяра" з позивним "Мадяр" опублікували відео про це.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пригожин через Соледар "очорнює" армію РФ – ISW

Три ворожі штурмові групи в кількості близько 30 осіб намагалися зайти в південно-західну сторону Соледара до наших позицій, проте їх накрили спершу дивізіон артилерійської розвідки 45-ї ОАБр, а потім ще й "Птахами Мадяра".

Російські загарбники 14 січня продовжували наступальні дії в районах Соледара, Бахмута й Авдіївки Донецької області.

За даними Генштабу ЗСУ, українські війська відбили російські атаки поблизу Роздолівки (7 км на північ від Соледару), Сілі (5 км на північний захід від Соледару) й Красної Гори (5 км на південний захід від Соледару). Аналітики Інституту вивчення війни вважають, що українські війська, імовірно, вже не утримують позицій у Соледарі. Хоча українські джерела на ранок 14 січня стверджували, що контролюють позиції на західній околиці міста й продовжують бої за контроль над населеним пунктом.

Зараз ви читаєте новину «Українські воїни майстерно перебили росіян під Соледаром: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути